Løsning

  • Overblikk over produksjonen 
  • Ressursplanlegging

Produkt

Fordeler

  • Visuell oversikt over alle fasiliteter
  • Redusert avfall
  • Kortere bufferingstid
  • Bedre oversikt over leveringsdatoer
  • Mulighet til å tilpasse ordre etter anleggets kapasitet og begrensninger 
Novotek piktogram: Check.

Oversikt over ingrediensproduksjonen

Næringsmiddelprodusenten Palsgaard A/S har hovedkontor og produksjon i Juelsminde i Danmark, og er et voksende selskap. Selskapet har 350 ansatte, 12 datterselskap og produksjon i Mexico og Malaysia. Med stadig vekst hadde Palsgaard behov for et planleggingssystem som gir tydelig oversikt og åpenhet.

Med implementering av planleggingsverktøyet ROB-EX Scheduler er produksjonen optimalisert. Dette har ført til betydelig bedre oversikt over produksjonsprosessene. 

Visuell oversikt

Overgangen til ROB-EX Scheduler fra ROB-EX har gjort informasjon og kunnskapsdeling tilgjengelig via produksjonsplanleggeren, som brukes sammen med selskapets ERP-system. 

ROB-EX Scheduler har gitt Palsgaard en visuell oversikt over kapasiteten til de enkelte anleggene. På grunn av dette kan bestillingsflyten optimaliseres, og produksjonsplanleggerne har god oversikt over hva hver ny ordre betyr for andre leveranser. 

Mockup av ROB-EX Scheduler

Delt kunnskap

Forbedret utveksling av informasjon og kunnskap er en stor fordel med ROB-EX Scheduler, – også ved nyansettelser. 

– Alt er organisert og administrert i et system med én enkelt skjerm. Alle har tilgang til kunnskap gjennom hele produksjonen. På denne måten kan alle bidra til en enda bedre utvikling og forbedring av prosesser, sier Supply Chain Manager. 

Siloer for næringsmiddelproduksjon.

Pågående utvikling

På Palsgaard er det avgjørende at de kan fortsette å utvikle planleggingssystemet for å matche nye krav og behov. 

– Det er viktig at vi kontinuerlig kan utvikle systemet. Akkurat nå tester vi en ny funksjon i planleggingsprogrammet, som tydelig viser bærekraften til produktene, og dermed når de trenger å gå videre for å få færre stopp i produksjonen og redusere avfall, understreker han. 

Les mer om løsningen
ROB-EX Scheduler

Et verktøy spesialisert for produksjonsplanlegging.

Les mer