Løsning

  • Produksjonsstyring
  • Driftstoppanalyse
  • Anleggsinformasjon

Produkter

Fordeler

  • Økt produksjonslinje- og maskineffektivitet
  • Raske responstider
  • God synlighet
  • Realistiske prognoser
  • Relevant rapportering
Bilde fra Coloplast: Mann står ved emballasjemaskin.

God synlighet

Med en detaljert oversikt over flere hundre årsaker til produksjonsstopp, får Coloplast en fullstendig transparent pakkeprosess. Både planlagt og uplanlagt stopp registreres og analyseres, før flere analysealternativer presenteres. Ledelsen kan deretter raskt oppdage og identifisere mønstre i hvorfor produksjonen står stille, og lage detaljerte produksjonsprofiler for hver maskin og pakketrinn. 

Realistisk prognose

Med detaljert historisk data fra hver maskin, i kombinasjon med dyptgående kunnskap om produksjonsstoppen, kan håndtering av produksjonen også forutsi fremtidige pakkemuligheter mer eksakt. Prognosens beregninger av data er så nøyaktig at man kan se antall enheter daglig, hver time og hvert minutt. Dette gjør at arbeidskraft kan fordeles mer effektivt.

Felles standard

Gjennom å introdusere OEE-modulen Proficy Efficency i maskinens nedetidanalyse i flere pakkeprosesser, har Colplast fått én enkelt kunnskapsbase. Sammenligning av emballasjekvalitet mellom produktlinjer og inndelinger avslører årsakssammenhenger som trengs for å optimalisere hvert trinn og komponent i emballasjeprosessen, på individuelle maskiner, på produkttypenivå og i hele selskapet.

Økt brukervennlighet

Coloplast ønsket å gi operatørene enkelt funksjonalitet, så et tilpasset front-end brukergrensesnitt ble integrert i operatørsystemet med HMI/SCADA-løsningen Proficy iFIX fra GE Digital. Gjennom et logisk og intuitivt kontrollmiljø vet operatørene nøyaktig hvor og hvorfor produksjonen har stoppet. Enkelt og kjent brukergrensesnitt på touchskjermen gjør det mulig for operatører å rapportere og rette OEE-problemer umiddelbart. 

Les mer om løsningene
Proficy iFIX

Den mest komplette HMI/SCADA-løsningen på markedet.

Les mer
Proficy Historian

Markedets kraftigste prosessdatabase utviklet for produksjonsdata.

Les mer
Proficy Plant Applications

En komplett modulbasert MES-løsning.

Les mer