Proficy Historian for Cloud: Verdens første cloud-native historian

Markedets kraftigste prosessdatabase er tilgjengelig i skyen! Les mer om Proficy Historian for Cloud her.

AUVESY-MDT lanserer octoplant

AUVESY-MDT har lansert en ny programvare! octoplant kombinerer automatisk backup, versjonskontroll og cyber security for hele produksjonsanlegget.

HighByte Intelligence Hub 2.3 er tilgjengelig

HighByte Intelligence Hub 2.3 kommer med mange nye funksjoner, inkludert forbedret UX, aggregering, ny File Collector, kommunikasjon med sky og mer. Se alt som er nytt her!

Møt oss på SMART industri

Endelig kan vi ses på messe igjen! 23.-25. mai deltar vi på SMART industri på Norges Varemesse - Nova Spektrum. Kom innom for en hyggelig prat, og lær mer om Smart Factory.

Maksimer operasjonell effektivitet med Proficy Plant Applications 2022

2022-versjonen av Proficy Plant Applications er tilgjengelig! Oppnå bedre operasjonell styring, produksjonsytelse og produktkvalitet.

Øk produktiviteten og få bedre kontroll med iFIX 2022

iFIX 2022 er tilgjengelig! Nyeste versjon av HMI/SCADA-programvaren kommer med et bredt utvalg funksjoner for økt produktivitet og bedre kontroll.

Få bedre visualisering med Proficy Operations Hub 2022

Proficy Operations Hub 2022 er nå tilgjengelig! Den nyeste versjonen inkluderer flere nye funksjoner og ytelsesforbedringer for enda bedre visualisering - både sentralisert og eksternt. 

Dette er nytt i CIMPLICITY 2022

24. februar kunngjorde GE Digital at HMI/SCADA-programvaren CIMPLICITY 2022 er tilgjengelig. Se alle de nye funksjonene her!

Sikkerhetsoppdatering fra Microsoft Security Respons Center

Microsoft Security Response Center kommer med en sikkerhetsoppdatering som påvirker OPC DA-servere som bruker DCOM.

Proficy Historian 2022 er nå tilgjengelig

Nå kan du få tilgang til de mange nye funksjonene og kraftige ytelsesforbedringene i Proficy Historian 2022!

Se hva som er nytt i HighByte Intelligence Hub 2.2

Enda en stor oppdatering fra HighByte! Intelligence Hub 2.2 kommer med nye connectors og funksjoner som forbedrer analysemulighetene.

Log4j: Disse systemene er påvirket

Se oversikt over hvilke systemer som er påvirket av sikkerhetssvakheten i Log4j. Siden oppdateres kontinuerlig med mer informasjon.

Få bedre datatilgang med Proficy Historian 2022

Markedets kraftigste prosessdatabase blir enda kraftigere. Nå kommer Proficy Historian med flere nye funksjoner for bedre innsamling, kontekstualisering og visualisering av data.

Bli med på kurs i Kepware!

Vi inviterer til 2-dagers kurs i Kepware! Bli med for å lære mer om hvordan du kan benytte OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX.

Se hva som er nytt i OPC Router 4.26

Ny versjon av OPC Router er nå tilgjengelig! Med oppdateringen kommer støtte for Docker-plattform, forbedret styring og utvidet Plug-in.